Facebook / Velimir Bujanec

Bujanec otkrio veliku Kolindinu tajnu! Je li moguće da je predsjednica ovo učinila?

Autor: dnevno.hr

Pozdrav ‘Za dom spremni’ nije prihvatljiv ustvrdila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović dodajući da je pogriješila kada je iznijela tu tezu.

Na tu njenu izjavu na Facebooku se referirao Velimir Bujanec, izjavu poznatog novinara u cijelosti prenosimo:

KOLINDA BI USKORO MOGLA POZDRAVLJATI SA ‘SMRT FAŠIZMU – SLOBODA NARODU’… Nije se predsjednica danas prvi puta ogradila od pozdrava ‘ZDS’, bez obzira je li riječ o povijesnom hrvatskom pozdravu ili o pozdravu HOS-a iz Domovinskog rata. Godine 2015. najavila je svoj dolazak u Knin, na koncert Marka Perkovića Thompsona, na proslavu 20. obljetnice pobjedničke ‘Oluje’. Prije toga je upregla čak nekoliko svojih savjetnika da mole Thompsona da ne pjeva u Čavoglavama, nego da održi koncert u Kninu. Kada je Marko ipak pristao otići u Knin, Kolinda je imala jedan uvjet za svoj dolazak: tražila je od našeg najpopularnijeg glazbenika da ne pjeva ‘Bojnu Čavoglave’! Marko Perković Thompsom to je odbio i koncert započeo sa slavnom budnicom i riječima ‘ZDS’. Kolinda nije došla u Knin, a na koncert je poslala – Jakova! Kako stvari stoje u Uredu predsjednice, sada više ni Jakov neće smjeti na Thompsonove koncerte, a pozdrav koji bi mogao postati omiljen na Pantovčaku je ‘Smrt fašizmu – sloboda narodu’… Tko zna, možda za savjetnicu Kolinda uzme i Kristinu Ikić – Baniček?!”

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.