Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

BOŽINOVIĆ O PSOVANJU ‘MAJKE ČETNIČKE I ZATAŠKAVANJU’: ‘Nitko nije intervenirao za uhićene u vukovarskom kafiću’

Autor: Daniel Radman

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović prokomentirao je za Jutarnji list incident u kojem su sudjelovali državni tajnik u Ministarstvu branitelja Stjepan Sučić i ravnatelj Memorijalnog centra Domovinskog rata u Vukovaru Krunoslav Šeremet.

Podsjetimo, Božinoviću je Nacionalni sindikat policije uputio pismo u kojem se tvrdi da je privedeni visoki dužnosnik Vlade ‘psovao jednom policajcu ‘majku četničku’ te prijetio policajcima riječima da ‘otići kući po oružje i sve ih ubiti’.

Prema istom izvoru uhićenu su navodno pušteni nakon ‘intervencije ministara iz Vlade’.

“Nisam upoznat s detaljima. No, iz priopćenja Policijske uprave vukovarsko-srijemske vidljiva mi je reakcija policije u vidu postupanja na samom mjestu događaja te dovođenje u službene prostorije, kao što bi to bilo u svim sličnim situacijama“, rekao je Božinović i dodao da ‘podnošenje prijava osporava tvrdnje o navodnom zataškavanju ili intervencijama‘.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.