Facebook / Arhiva

Bivši suradnik ukazuje na nešto?! Leverić brutalno opleo po Čačiću: ‘Što se drugo može očekivati od njega, osim primitivizma!’

Autor: Ines Brežnjak

Iako je i pticama na grani jasno kako između HNS-a i Čačićevih Reformista ne cvjetaju ruže, izgleda da je ponovo ‘zaiskrilo’ na relaciji županijske organizacije HNS-a i varaždinskog župana; barem ako ćemo suditi po Facebook objavi bivšeg bliskog Čačićevog suradnika te HNS-ovog kandidata za Europski parlament, Alena Leverića.

Naime, Leverić je danas na spomenutoj društvenoj mreži objavio interesantan status kojeg prenosimo u cijelosti, a nastavak je to na Čačićevu prozivku kako je Leverić, inače član Uprave Hrvatskih cesta, glavni ‘krivac’ problema prolaska kamiona po županijskim cestama kroz naselja.

“Vidim da su danas usta župana Čačića puna mojeg imena, što shvaćam kao njegove očajničke poteze da kroz laži i neistine dođe do političkih poena. Ali, što drugo čovjek može očekivati od njega, samo jedno PRIMITIVIZAM. Ipak svi znamo kakav je i možemo stranice i stranice ispisati o Coningu, posebnim savjetnicama, zapošljavanju, promociji Slobodne zone, dugu prema Varkomu, St. Petersburgu, Nevi, Antalyi, Pravilnicima i tako mogu u beskonačnost. Za razliku od njegovog primitivizma, ja smatram da su budućnost ove županije mladi i neopterećeni ljudi.”, napisao je Leverić.

Na što se točno predsjednik HNS-a Varaždinske županije ovdje referirao može se nagađati iz priča koje kruže političkim kuloarima, no jedno je sigurno – priča će najvjerojatnije dobiti svoj epilog u budućnosti, pošto je Leverić već najavio svoju kandidaturu za varaždinskog župana u idućem mandatu.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.