fbpx
Igor Soban/PIXSELL

BISKUP KOŠIĆ NIJE JEDINI KOJEM JE PRIJETIO: Željki Markić isto slao vulgarne i prijeteće poruke!

Autor: dnevno.hr

Kako se g. Komšića predstavlja kao člana SDP-a, što nitko nije demantirao, udruga U ime obitelji uputila je detaljne informacije o prijetnjama i uvredama upućenim dr. Markić i predsjedniku SDP-a, g. Bernardiću

Iz Udruge U ime obitelji upozorili su kako je 70-godišnjak iz Tisnog koji je u petak priveden jer je na Facebooku prijetio biskupu Vladi Košiću, prijetio i čelnici Udruge Željki Markić.

 “G. Ilija Komšić iz Tisnog koji je uputio sisačkom biskupu Vladi Košiću prijetnju „zaklat ćemo tebe i sve takve idiote uskoro“, u ponedjeljak 12.6. i u još dva navrata prije toga upućivao uvrede i prijetnje i dr. Željki Markić, predsjednici udruge U ime obitelji. G. Komšić je prvu poruku dr. Markić poslao 21.5.2016. navečer, na dan održavanja prvog Nacionalnog hoda za život, obitelj i Hrvatsku sljedećeg sadržaja:
„Smrt fašizmu i tebi, kurvetino! Jebali ti 4 miliona hrvata mamu smrdljivu. Obisit će mo te z jaja od konja bana jelaćića“.

>>>SIN ČOVJEKA KOJI JE PRIJETIO BISKUPU: ‘On je hrvatski Che Guevara! Neka ga optuže, to će pokazati koliko je ova država jadna’


>>>Biskup Košić nakon uhićenja čovjeka koji mu je prijetio otkrio što mu je točno rekao!

>>>Zbog prijetnji smrću na Facebooku biskupu Košiću uhićen 70-godišnjak

>>>Biskup Košić je na misi ponovno propovijedao o politici

Dvije kasnije poruke još su vulgarnije, navode iz Udruge. Nakon što je g. Komšić upozoren i blokiran na osobnom profilu dr. Markić, poslao je ponovno prije desetak dana uvredljivu poruku na njezinu javnu FB stranicu, tvrde iz Udruge.

Sve su poruke dostavljene nadležnoj policijskoj upravi, prema uputama koje je udruga U ime obitelji primila od policije.

Kako se g. Komšića predstavlja kao člana SDP-a, što nitko nije demantirao, udruga U ime obitelji uputila je detaljne informacije o prijetnjama i uvredama upućenim dr. Markić i predsjedniku SDP-a, g. Bernardiću. U pismu predsjedniku SDP-a udruga U ime obitelji navela je, između ostalog, sljedeće:
“Vjerujemo da se slažemo da ovakve uvredljive, prijeteće i seksističke poruke imaju za cilj uvrijediti, prestrašiti i otežati aktivnosti u civilnom društvu i javnom životu – ne samo dr. Markić već i svima drugima koji dijele njezine vrijednosti i stavove.
Slobodni smo Vas podsjetiti kako su poruke g. Komšića najvećim dijelom posljedica huškanja javnosti na neistomišljenike koje je provodio Vaš prethodnik g. Milanović iz pozicije premijera RH kao i brojni drugi dužnosnici SDP-a zloupotrebljavajući svoje državne pozicije i medije koji su im na raspolaganju za širenje neistina, diskvalificiranje, omalovažavanje onih s čijim se vrijednostima, stavovima i djelovanjem ne slažu. Podsjećamo Vas i da je dr. Markić bila prisiljena zbog javno iznesenih laži tužiti g. Stazića, saborskog zastupnika SDP-a zbog laži koje je o njoj iznio te se on na sudu, u cilju izbjegavanja nastavka sudskog procesa – i javno ispričao. Sigurni smo da se sa ovakvim metodama obračuna sa neistomišljenicima ne slažete niti Vi osobno niti većina članova i podupiratelja Vaše stranke.
Stoga Vam predlažemo da ovaj nemili događaj iskoristite da pošaljete jasnu poruku kako je Vama osobno i Vašoj stranci neprihvatljivo da se nistomišljenike vrijeđa, diskvalificira te im se prijeti te očekujemo da provjerite dopušta li statut Socijaldemokratske partije ovakvo grubo vrijeđanje žena i neistomišljenika.”

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.