Bijesni korisnik razbijao po HT poslovnici i prijetio zaposlenici: Probit ću te šakom, majke mi! (VIDEO)

Autor: I.Galešić

"Budalo, čekam te ovdje, plaćam te i još me j**** tu. Kuč** jedna prokleta. Raskini ga i pošalji mi faks2, urlao je u HT-u Splićanin.

Nezadovoljni korisnik HT-a ušao je u poslovnicu u splitskoj robnoj kući Prima 3 i zahtjevao da mu se raskine ugovor bez naknade, kako omogućavaju svi mobilni operateri zbog povećanja cijena.
Na snimci objavljenoj na Facebook-u se vidi i čuje kako korisnik bijesno lupa po stolu i urla na djelatnicu HT-a. U jednom trnutku razbio je i tipkovnicu. Ostali djelatnici kao i korisnici u poslovnici šutke su stajali.

“Budalo, čekam te ovdje, plaćam te i još me j**** tu. Kuč** jedna prokleta. Raskini ga i pošalji mi faks. Isprintaj mi, otkud da ja znam šta je Zagreb napisao. Jesam ja u Zagrebu j**** ti mater? Jesam ga ovdje potpisao, hoću ga ovdje i raskinut. Ne mogu sutra, ističe ugovor. Raskini ugovor da ljudi mogu nastaviti radit svoje”, urlao je korisnik na djelatnicu.

Potom nastavlja još ljuće:
“Ako mi budeš prvo žensko u životu… Probit ću te šakom, majke mi, nećeš se dignut. Raskini mi ugovor”, derao se, a potom nekoliko puta šakom lupio po tipkovnici te je uzeo u ruke i razbio od stol.

U tom trenutku prišao mu je mladić te ga sklonio od pulta. Ostali su i dalje promatrali scenu.

“Imate odriješene ruke za spuštat i dizat cijene mobitela i usluga i sad mi se tu praviš nevinašce, ku*** jedna. Živiš od mene, ti ćeš mene zaje*****. Čekam ovdje i cijeli dan gubim zbog tebe”, kazao je korisnik i izašao iz poslovnice.
Uz snimku objavljenu na Facebooku, korisnik koji ju je postavio napisao je:

Najlakše pritit radnici od 20 godina i razbijat joj kompjuter u T-centru dok ima papke za kolege koje se nisu smili niti okrenit a kamoli joj pomoć!!!!! Sramota za luđaka, a bome i za “kolege”




Autor:I.Galešić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.