Bianca razriješena članstva u UO Hrvatskog fonda za privatizaciju

Autor: hina

Bivša ministrica bez portfelja, bliska Sanaderova suradnica, u svom se munjevitom usponu zamjerila mnogim moćnicima, pa sada još brže pada.

Bianca Matković razriješena je članstva u Upravnom odboru Hrvatskog fonda za privatizaciju, a na njezino mjesto imenovan je ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić, priopćeno je danas sa zatvorene sjednice Vlade.

Vlada je, sukladno odredbama Zakona o postupku primopredaje vlasti, razriješila i ponovno imenovanala za državne tajnike Ministarstva pravosuđa Dražena Bošnjakovića, Tatijanu Vučetić i Zorana Pičuljana.

Dužnosti su, s danom 8. travnja, razriješeni državna tajnica Marina Dujmović Vuković, tajnica ministarstva Mirjana Vatavuk, ravnateljica Uprave za organizacijsko kadrovske i inspekcijske poslove pravosuđa Diana Kovačević Remenarić, te ravnatelj Uprave za financijsko-gospodarske poslove Petar Mandarić.

Umjesto dosadašnjeg člana Stožera za zaštitu i spašavanje RH Miljenka Pavlakovića Vlada je imenovala Ivana Bubića kao predstavnika Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.