Patrik Macek/PIXSELL

Bernardić ponudio SDP Mostu, a ovo mu je odgovorio Petrov!

Autor: dnevno.hr

Nakon što je predsjednik SDP-a Davor Bernardić ustvrdio da je SDP spreman za izbore i poručio da im je Most prihvatljiv partner, oglasio se i šef te stranke Božo Petrov.

“Most je uvijek bio poželjan partner, to nije ništa novo. Tako je od 2015. godine. Problem nastaje kad uvide da mi stvarno jesmo za promjene u Hrvatskoj. Ali nas ne zanimaju ponude ‘što bi kad bi’, niti projekcije budućnosti. Zanimaju nas konkretni zakonski prijedlozi koji se događaju sada i oko kojih se možemo usuglasiti. Jer kada je, primjerice, Zakon o HNB-u u pitanju i revizija HNB-a, tada nismo bili prihvatljivi nikome, ni SDP-u ni HDZ-u, ni jedni ni drugi nisu podržali taj naš zakon, ili kada je izbor ustavnih sudaca u pitanju. Vjerujem da hrvatski građani pomalo uviđaju da su stvarne promjene moguće jedino izvan i HDZ-a i SDP-a’, rekao je  Petrov za tportal.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.