Robert Anic/PIXSELL

BERNARDIĆ OPET NA METI SVOJIH: ‘Najgore je kad vas podcijene, a mene su podcijenili četiri puta’

Autor: dnevno.hr

Bernardić je prokomentirao i sve češće medijske napise o tome da bi se bivši premijer i predsjednik SDP-a, Zoran Milanović, mogao kandidirati na idućim predsjedničkim izborima

Bojan Glavašević jučer je rekao da Davor Bernardić još uvijek nema vještinu da bi izazvao premijera Andreja Plenkovića, na što je reagirao i sam Bernardić rekavši da je kritiku uvijek spreman prihvatiti, ali ne i destrukciju.

“Kritika, pogotovo na stranačkim tijelima, je uvijek dobrodošla, ali destrukcija, rušenje stranke s kojekakvim motivima i špekulacijama da dolazi čak iz drugiha stranaka je nešto što nitko ne može prihvatiti. Nisam vidio što je Glavašević rekao, ali kritiku uvijek podržavam. No ne kad ona prijeđe u destrukciju, kao što smo vidjeli od nekih zastupnika prošlih dana”, izjavio je Bernardić u župi Stenjevec, javlja N1 televizija.

Na same riječi Glavaševića rekao je da je “najgore kad vas netko podcijeni, a mene su podcijenili četiri puta. To vam uđe u naviku, a to nije dobro”.

Bernardić je prokomentirao i sve češće medijske napise o tome da bi se bivši premijer i predsjednik SDP-a, Zoran Milanović, mogao kandidirati na idućim predsjedničkim izborima.

“Zoran Milanović je bio hrvatski premijer, ima svoje mjesto u SDP-u i u kontaktu smo. Kada predsjednički izbori budu na dnevnom redu vi ćete prvi znati. U ovom trenutku je bitno da je SDP opet spreman uzeti odgovornost za Hrvatsku, treći puta nakon što je HDZ vodi u jednom lošem smjer. SDP ju je treći put spreman vratiti na put rasta i oporavka”, rekao je Bernardić.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.