Zagreb, 080320. Trg bana Josipa Jelacica. Predsjednik SDP-a Davor Bernardic i predsjednik zagrebackog SDP-a Gordan Maras dijelili su karanfile povodom Medjunarodnog dana zena, te dali izjavu medijima. Na fotografiji: Davor Bernardic. Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Bernardić bi ovime mogao uništiti SDP i to sam samcat? ‘Bero, Bero, zaključaj se u kuću i ne izlazi! Misli na rejting, blamiraš se!

Autor: Dnevno

Šef SDP-a Davor Bernardić, sudeći po komentarima građana, potpuno je krivo započeo ovu ”borbu protiv koronavirusa”.

Naime, sve je jasnije, kako Bernardić koristi trenutu situaciju kako bi izvukao neke političke podove, no nikako da naiđe na plodo tlo u toj svojoj zamisli.

Što on više kritizira rad Stožera, Vlade i premijera, to su sve glasniji oni koji ga doslovno putem poruka mole da se ne obraća građanima u ovo vrijeme, što zbog toga jer smatraju kako ‘blamira’ samog sebe, što zbog toga što smatraju da su njegove kritike potpuno neutemeljene, a kako ih koristi samo u svrhu nekakve vlastite promocije.

CroDemoskop pokazuje da mu taktika nije najbolja, a mnogi komentirau kako će upravo ovakvo njegovo postupanje utjecati na pad rejtinga SDP-a.

Tako je Bernardić uputio novi još jednu kritiku putem Twittera, a jedino što je uspio je pokrenuti salvu kritika na vlastiti račun. Teško ih je sve pobrojati, stoga donosimo manji dio:

”Bero naporan si. Ispada glup.” , ”Davore Bernardicu zaključaj se u kuću i ne izlazi dok traje katantena. Misli na rejting. Blamiraš se.”

”Bernardić nikako ne shvača da sada nije vrijeme za politiziranje i prikupljanje političkih poena . Sad je vrijeme za konstruktivnu suradnju kao što to radi Lalovac i ostali . Ako se već Vlada i stožer kritiziraju onda to treba ići u smjeru poboljšanja mjera ”




”Mislim da svi podaci govore da epidemiološke mjere nisu kasnile. Hrvatska je među najuspješnijim državama što se tiče odgovora ba prvi val zaraze i tu mjesta kritici nema.”

”Bero, učini uslugu prvenstveno sebi, a onda i članovima SDP-a, pa svim ostalim građanima i okani se twittera i svih javnih nastupa dok ovo ovo ne prođe. Možda to donese koji glas na izborima, od ovog nema kruha”

”Nemoj umišljati da si glavni ! Glavni si u kašnjenju, sporosti, neučinkovitosti. Pun pitanja na koje ni sam nemaš odgovore ali ni rješenja. “ Sveti Martin iza Sisveta !”




Ubrzo se netko dosjetio i novog hashtaga koji bi mogao postati jako popularan #beroizdri, ali čini nam se kako sadržaj neće biti toliko simpatičan kao što nam je bio kod gospodina Jakova Kitarovića. Što mislite – Šteti li šef SDP-a trenutno svojoj stranci i hoće li uistinu, ako ovako nastavi, srozati rejting stranke, kako mnogi komentiraju?

BERNARDIĆ PROGOVORIO! ‘Da su nas slušali sad bismo izlazili iz karantene’

VELIKI PREMIJERSKI PLANOVI DAVORA BERNARDIĆA: Istospolni parovi usvajat će djecu

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.