Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Beljak uništio Plenkovića u Saboru: ‘Završit ćete kao Sanader, vidjet ćete!’

Autor: Ines Brežnjak

Povratak zastupnika u saborske klupe od ranih jutarnjih sati izaziva veliki interes javnosti. Već na aktualnom satu saborski su zastupnici krenuli prilično žustro s pitanjima premijeru i ministrima, a posebno “brutalan” bio je saborski zastupnik i predsjednik HSS-a Krešo Beljak, koji se obrušio na premijera Plenkovića i HDZ.

“Koliko vrijedite, vidjet ćete na sljedećim izborima. Pustite tapšanje po ramenima, tako su tapšali i Sanadera pa vidite gdje je. Tako ćete i vi završiti, vidjet ćete“, rekao je Beljak.

Dodao je i da se  HDZ pretvorio u koruptivnu, mafijašku hobotnicu kojoj je Plenković samo nominalno na čelu. “Nemojte misliti da vi vladate HDZ-om. Niste vi osnivali HDZ i niste vi pobijedili na izborima. Bili ste jedini kandidat”, rekao je Beljak premijeru, dodajući da će se članovi HDZ-a smijati drugima onako kao se danas smiju njemu jer njega “biti neće“.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.