Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Bauk: Milanović bi bio bolji predsjednik od Kolinde Grabar-Kitarović

Autor: Hina

SDP-ov član Predsjedništva i saborski zastupnik Arsen Bauk rekao je u utorak novinarima da će ta stranka u “relativno skoro vrijeme” odrediti predsjedničkog kandidata, a nada se da će to biti zajednički kandidat velikog broja stranaka ljevice, čime će se osigurati njegova pobjeda.

“SDP će sasvim sigurno u relativno skoro vrijeme, jer su ti izbori za za šest – sedam mjeseci odrediti kandidata za predsjednika Republike”, rekao je Bauk novinarima na svečanoj akademiji u prigodi Dana Oružanih snaga u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Nada se, kazao je, da će to biti zajednički kandidat velikog broja stranaka ljevice i lijevog centra i da će se postići takva sinergija da taj kandidat pobjedi.

Arsen Bauk je, upitan je li krenuo u pregovore sa Zoranom Milanovićem, rekao da ne sudjeluje u razgovorima o predsjedničkim kandidatima SDP-a jer je to po Statutu stranke u nadležnosti predsjednika i Glavnog odbora.

Međutim, dodao je, vrlo će rado dati savjet ako to netko bude tražio od njega.

Novinari su ga pitali misli li da je Milanović dobar izbor, na što im je odgovorio da je o tome već govorio pa nema potrebe da se ponavlja. Može samo reći da bi Milanović bio bolji predsjednik od sadašnje predsjednice.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.