Matija Habljak/PIXSELL

Bandić zbog Puh u okršaju s novinarima: Ovo ga je baš izbacilo iz takta

Autor: dnevno.hr

Uoči današnjeg izricanja presude u 14 sati u slučaju ”Štandovi”, gradonačelnik Bandić je gradonačelnicima Drniša, Benkovca i Korčule uručio ključeve doniranih autobusa.

Na pitanje novinarke RTL-a o zaposlenju brata saborske zastupnice Marije Puh (koja je jutros službeno prešla u stranku Rada i solidarnosti) u gradskoj tvrtki  – ZET-u, Bandić je odgovorio kako je dotični zaposlen još 2017. te da u tome ne vidi ništa sporno kao ni u činjenici da je brat novinarke koja je jutros prva postavila pitanje na tu temu zaposlen u gradskoj Plinari.

Bandić nije htio imenovati o kome je riječ, a od neslužbenog izvora iz zagrebačke Plinare doznajemo da je navodno riječ o bratu novinarke Nova TV Ivane Pezo Moskaljov te da je dotični primljen u radni odnos u vrijeme bivšeg direktora Plinare Ante Dodiga koji se nagodio s Uskokom.

Ovim nastupom Bandić je opet ušao u sukob s novinarkom kojoj je ljetos pred kamerama izrekao više uvreda.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.