Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

BANDIĆ PIŠE PISMO PLENKOVIĆU: Za boljitak građana želi ostvarenje ovih pet projekata

Autor: Dnevno.hr

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predložit će Vladi suradnju na pet važnih projekata za koje tvrdi da će donijeti boljitak građanima Zagreba i Hrvatske.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je kako će saborski klub zastupnika Stranke rada i solidarnosti odrediti prioritete za sljedeći kvartal. “Ono što vam sigurno mogu reći da će to biti prijedlozi za boljitak građana Zagreba i Hrvatske.”, rekao je.

Najavio je i pismo poslati premijeru Andreju Plenkoviću.

“Besplatni udžbenici su iza nas, najavljivao sam za 2020. godinu roditelje odgajatelje, vjerujem da ćemo i to uspjeti. Imam dosta prijedloga. Pripremamo pismo namjere prema premijeru kao Grad Zagreb gdje ćemo odrediti pet zajedničkih prioriteta koji će dići gospodarstvo, promet i boljitak građana Zagreba i Hrvatske”, pojašnjava Bandić.

Otkriva da su pet prioriteta Imunološki zavod, dječja bolnica, 60 niskopodnih tramvaja, projekt Zagreb na Savi i tramvajska pruga do zračne luke.

O detaljima će, kaže, sljedećih dana.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.