Screenshot

BANDIĆ KOMENTIRAO PRESUDU POVJERENSTVA: ‘Samo neka radi svoj posao, a ja ću svoj’

Autor: Hina

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je u petak odluku Povjerenstva za sukob interesa, koje ga je kaznilo s 30.000 kuna, rekavši “samo neka Povjerenstvo radi svoj posao, a ja ću svoj”.

Povjerenstvo je kaznilo Bandića zbog sklapanja ugovora o zastupanju Grada Zagreba i gradskih poduzeća s odvjetničkim uredom Marijana Hanžekovića, jer se nalazio u odnosu ovisnosti budući da mu je odvjetničko društvo Hanžeković i partneri platilo jamstvo za izlazak na slobodu od 15 milijuna kuna. Riječ je o jamčevini koju je Hanžeković platio kada je Bandić bio uhićen u sklopu istrage u aferi Agram..

Na pitanje novinara da prokomentira kaznu od 30.000 kuna Bandić je odgovorio: “To pitajte moje odvjetnike i pravnu službu. Inače, gradonačelnik se time ne bavi. Samo neka Povjerenstvo radi svoj posao, a ja ću svoj”.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.