16.08.2011., Zagreb - Natalija Prica, hrvatska Miss Universe 2011. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

BANDIĆ JE LJUBITELJ ŽENA! Ovo su najvažnije dame iz njegova tima: Na popisu su brojna atraktivna imena

Autor: Iva Međugorac

Da mu suradnja sa ženama odgovara daleko više nego suradnja s predstavnicima suprotnog spola, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nikada nije krio. Upravo je jedna dama, Natalija Prica ,posljednjih dana tema svih medija u zemlji.

Plavokosa Prica gradonačelnika ne ispušta iz vida, prati ga u stopu, s njom razgledava gradske zlatarne, obilazi butike s bundama, ali i daleko teže terene te je u gradu nazivaju njegovom najvažnijom suradnicom. Prica je nedavno kandidirana za Zagrepčanku godine, i to zbog posebnih zasluga u borbi za ljudska prava, ali i zbog posebnog angažmana u Gradskoj skupštinu u kojoj se doduše u gotovo tri godine svega četiri puta javila za riječ.

Umjesto nje, nagradu ipak odnosi doktorica Alemka Markotić, kao dio HDZ-ova i Bandićeva kompromisa, no to ne znači da se Bandić odriče ove bivše misice i stomatologinje, koja ga prati u stopu. Kada je o misicama riječ tada valja podsjetiti i na Sarah Ćosić čije se zaposljenje u Holdingu jedno vrijeme problematiziralo u djelu medija. U središtu skandala usred afere Agram osvanulo je svojevremeno ime poznate voditeljice Mile Horvat pa se govorilo kako je gradonačelnik voditeljici koja je u Beč stigla službenim vozilom Grada Zagreba nutkao da si kupi skupu torbu ili cipele s tim da bi joj on refundirao troškove.

U Gradskoj skupštini prije Price pokušavala se kao Bandićeva suradnica okušati i Ana Rucner, koja je ipak svoj mandat odlučila staviti na mirovanje te ga prepustiti kolegici Prici. Suradnja s Bandićem u saborske je klupe nakratko dovela poznatu atletičarku Sandru Perković, a na popisu njegovih suradnica kao šefica gradske Vodoopskrbe i odvodnje nalazila se Štefica Mihalić. Žena s kojom gradonačelnik godinama surađuje je i Jelena Pavičić Vukičević, jedna od njegovih najvjernijih suradnica. Put ove dame do mjesta potpredsjednice Gradske skupštine nije pretjerano trnovit: stigla je tamo s pozicija zamjenice gradonačelnice i nekadašnje pročelnice ureda za obrazovanje, kulturu i sport. Javnost se jedno vrijeme bavila i Lidijom Tomić, koja je u međuvremenu pala u zaborav zajedno s aferom o nabavi stolica za Lisinski.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.