www.sabor.hr

Antunović je Saboru servirala ‘raskošan ručak HDZ-a’

Autor: dnevno.hr

Saborska zastupnica SDP-a u tijeku polemike s Jadrankom Kosor ispod stola je izvadila dva tanjura hrane koji predstavljaju obiteljski ručak iz 2004. godine i danas.

Na aktualnom saborskom satu Željka Antunović je servirala ručak. Saborska zastupnica SDP-a u tijeku polemike s Jadrankom Kosor ispod stola je izvadila dva tanjura hrane koji predstavljaju obiteljski ručak iz 2004., godine i danas. Usporedbom se jasno moglo vidjeti da je ručak iz 2004. vidno raskošniji.

Unatrag šest godina sa tanjura se moglo počastiti sa tri krumpira, pola pileta i punom čašom mlijeka dok danas isti tanjur nudi jedan krumpir, četvrtinu pileta i pola čaše mlijeka a zahvaljujući nizu mjera HDZ-ove ovlasti.

Oporbena zastupnica dva tanjura je nazvala statistikom pretvorenom u život, a osvrnula se i na brojke prema kojima je optužila HDZ da su uzeli otprilike 900 kuna harača nepovratno. HDZ-ovci su žestoko reagirali, a saborskoj zastupnici SDP-a često je isključivan ton uz galamu ostalih zastupnika.

Žustra polemika počela je kada se Antunović pozvala na pismo nezaposlene majke s troje djece koja preživljava zahvaljujući muževoj plaći od pet tisuća kuna. U pismu su se nabrajali teški životni uvjeti kao i loši zakoni HDZ-a.

– Ja vas pitam kako da ta majka obuče, prehrani i školuje svoju djecu? Kako da napravi krumpir salatu kad nema ni za ulje? – zaključila je Antunović.

Premijerka Kosor je na spomenuti slučaj reagirala sumnjom da on uopće postoji, a kontranapad ostvarila pozivajući se na emisiju Obiteljskog radija prije sedam godina kada je Antunović prema njenim riječima obmanula jednu od slušateljica lažnim podacima o naknadama rodiljama.

– Dajte vi meni odmah pismo, ali ako ga nemate ja ću vam oprostiti, jer znam da ste u predizbornoj kampanji za šefa SDP-a u Zagrebu – prethodila je izjava premijerke vađenju tanjura Željke Antunović.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.