7DNEVNO: Novi broj najčitanijeg hrvatskog političkog tjednika na kioscima! I ovog tjedna za samo pet kuna čitajte ono što drugi skrivaju!

Autor: D.Bo

7DNEVNO otkriva šokantne detalje tajne veze između veleposlanika Frane Krnića i Stjepana Đurekovića, tajnu bogatstva generala Ivana Čermaka, sve o poslovnom slomu omiljenog Tuđmanovog premijera Nikice Valentića, priču o nepoznatim detaljima iz biografije Mudrinićevog nasljednika Davora Tomaškovića, tko su masoni u Milanovićevoj vladi, razgovor s Ikom Pavlovićem bratom Ludviga Pavlovića člana Bugojanske skupine, te razgovor s Markom Perkovićem Thompsonom.

 Nakon što je prvi broj rasprodan u rekordnoj nakladi za hrvatske prilike, od ovog petka u prodaji je novi (drugi) broj hrvatskog političkog tjednika 7DNEVNO.

Prvo izdanje prošli tjedan izazvalo je veliko zanimanje čitatelja kako u Hrvatskoj tako i u dijaspori, čime se pokazala potpuno ispravnom i opravdanom ideja za pokretanje jednog neovisnog hrvatskog tjednika. Pohvale i sugestije uredništvo je shvatilo kao obvezu da svaki slijedeći broj bude još bolji i sadržajniji pa u novom koji je na kioscima možete čitati nekoliko ekskluzivnih tema: Tajna bogatstva generala Ivana Čermaka, sve o poslovnom slomu omiljenog Tuđmanovog premijera Nikice Valentića, priču o nepoznatim detaljima iz biografije Mudrinićevog nasljednika Davora Tomaškovića, a 7DNEVNO otkriva i šokantne detalje tajne veze između veleposlanika Frane Krnića i Stjepana Đurekovića.

Osim ovih tema u novom broju možete pročitati sve o referendumu o braku, zatim razgovor s Matom Knezovićem, predsjednikom Obiteljske stranke, priču o djeci Orjune i Udbe, razgovor s Ikom Pavlovićem bratom Ludviga Pavlovića člana Bugojanske skupine, kao i razgovor s Markom Perkovićem Thompsonom. Novi broj otkriva tko su masoni u Milanovićevoj vladi, zašto prijeti slom Mostaru i Hercegovini, a pažnju čitatelja sigurno će zaokupiti i feljtoni o Blaženom nadbiskupu Alojziju Stepincu, povijesti hrvatskog nogometa i Družbi Braće hrvatskog zmaja.

U tjedniku možete pročitati i sjajne kolumne Zvonimira Hodaka, Jure Zovka i Davora Gjenera.

Uz priloge o zdravlju, vjeri, tehnologiji, povijesti i enigmatici od ovog broja čitatelji imaju i tjedni TV program – ukratko za svakoga ponešto.

Još jedino trebate otići do prvog kioska i kupiti vaš omiljeni tjednik. I uživajte u čitanju.

 




Autor:D.Bo
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.