Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

HRVATI, UJEDINIMO SE! Danas u 20.00 sati dogodit će se nešto VELIČANSTVENO! Evo o čemu se radi!

Autor: Dnevno

Društvenom mrežom Facebook kao i WhatsAppom počela je kružiti poruka u kojoj se poziva građane da ove nedjelje u 20.00 sati svi zajedno zapjevamo pjesmu “Moja domovina” koju je 1991. godine izveo Hrvatski Band Aid.

“Dragi Hrvati i Hrvatice,

građani Hrvatske izađite u nedjelju na svoje balkone,prozore i svi zajedno zapjevajmo do sada najjače “MOJA DOMOVINA” za sve naše zdravstvene djelatnike, naš stožer, našu policiju, vojsku, za sve navijače i ostale koji u ovim teškim trenucima žrtvuju svoje zdravlje za dobrobit svih nas”, stoji u objavi.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Dragi Hrvati i Hrvatice,

građani Hrvatske izađite u nedjelju na svoje balkone,prozore i svi zajedno zapjevajmo do sada najjače “MOJA DOMOVINA” za sve naše zdravstvene djelatnike, naš stožer, našu policiju, vojsku, za sve navijače i ostale koji u ovim teškim trenucima žrtvuju svoje zdravlje za dobrobit svih nas

Izađimo u 20h i zasvirajmo svi koji znamo pokažimo im da nisu sami i da cijenimo sve što rade za dobrobit svih nas.
Pokažimo još jednom kako smo uvijek bili složni kada nam je bilo najteže.




ZATO U NEDJELJU S POČETKOM U 20h

SVI ZAPJEVAJMO I ZASVIRAJMO

Molimo Vas da od ovoga trenutka dijelite ovu poruku neka dođe u svaki kutak Lijepe naše…”, stoji u poruci.




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.