Foto: REUTERS/Stephane Nitschke

HRVATI PALI S KOKAINOM U NJEMAČKOJ! U velikoj akciji policija zaplijenila šest kilograma droge, pratili su primopredaju

Autor: L.B.

U njemačkom gradu Leutkirchu policija je zaplijenila šest kilograma kokaina te uhitila pet osumnjičenih muškaraca koji se sada nalaze u pritvoru.

Među uhićenima su i bh. i hrvatski državljani.

Naknadnom pretragom pronađena je i veća količina gotovine koja vjerojatno potječe od prodaje narkotika, kao i drugi dokazni materijali.

Policija pratila primopredaju droge

Petorica osumnjičenih nalaze se u pritvoru još od prošlog tjedna.

“U sklopu opsežnih istraga dobivene su indicije o planiranoj isporuci kokaina. Primopredaju kokaina u Leutkirchu pratila je policija. Kada su osumnjičenici pokušali preprodati kokain, pristupila im je specijalna jedinica.

Na više mjesta na području Leutkircha privremeno su uhićena petorica muškaraca u dobi od 30 do 39 godina s bosanskohercegovačkim, hrvatskim, grčkim i talijanskim državljanstvom koji su se bavili poslovima s drogom. Na zahtjev državnog odvjetništva u Ravensburgu sutradan su privedeni nadležnom sucu koji je u svim slučajevima odredio istražni zatvor”, navodi policija u svom priopćenju.

Naknadnim pretragama stana pronađena je i privremeno oduzeta opojna droga, gotovina i veći broj dokazno relevantnih predmeta.




Kriminalističko istraživanje ovog slučaja još nije dovršeno i očekuje se da će potrajati, navode njemački mediji.

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.