Foto: Guliver

HRVAT LEŽAO NA TRAČNICAMA U NJEMAČKOJ! Potpuni kaos u prometu: Strojovođa trebao psihološku pomoć

Autor: Ivor Kruljac

Vlakovođa RE 4866 (München – Nürnberg) njemačkog vlaka morao je biti zbrinut i zamijenjen zbog šoka kojega je doživio tijekom zaustavljanja u nuždi u području Pullinga, u okrugu Freising.

Kako javlja Fenix magazin, uočio je oko 21:30 sati, čovjeka kako leži na tračnicama, idući prema njemu vlakom napunjenim sa stotinjak putnika.

Kako se kasnije ispostavilo, 31-godišnjak koji je ležao na tračnicama bio je Hrvat, a na tračnicama je ležao zato što je bio pijan te se spotaknuo dok je prelazio tračnice.

Inače živi u Reichertshausenu, a zbog opasnosti da ga pregazi obavješten je i vlak koji mu je prilazio sa suprotne strane.

Strojovođa drugog vlaka pravodobno je zaustavio vlak bez naglog kočenja. Situacija je značajno utjecala na željeznički promet. Savezna policija istražuje 31-godišnjaka.

Autor:Ivor Kruljac
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.