Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

HOROR U ZAGREBU, SJEKIROM UBIO DIJETE! Hrvatska u šoku, čuo je ženu kako vrišti i zvao policiju: ‘Teta zaključaj se, manijak bježi’

Autor: Doris Vučić

Stravični prizori uznemirili su sinoć stanovnike Kozari puteva u Zagrebu.

Kako nam javlja prestravljena čitateljica, muškarac je sjekirom ubio djevojčicu staru samo godinu i pol dana pa napao ženu, svoju bivšu partnericu.

“Nećakinja me nazvala u suzama i rekla mi da se zaključam u kuću jer manijak i dalje divlja kvartom”, govori nam.

Kako doznajemo, nakon monstruoznog zločina muškarac je trčao ulicama naselja s krvavim oružjem u ruci, a na koncu je ušao u auto i izazvao nekoliko prometnih nesreća. Na zagrebačkoj zaobilaznici izašao je iz vozila, a nedugo nakon toga je završio pod kotačima kamiona.

‘Kakva zvijer čovjek mora biti’

“Iz dvorišta su dopirali bolni krikovi nesretne žene koja je zazivala pomoć, to je bilo preteško slušati. Pa kakva zvijer čovjek mora biti da nešto ovako učini malom djetetu”, pita se čitateljica.

A nedugo nakon horora nažalost se dogodilo ono najgore.

Od posljedica ozljeda, kako neslužbeno doznajemo teških ozljeda glave, dijete je preminulo u jednoj zagrebačkoj bolnici unatoč intenzivnim naporima liječničkog tima, a u teškom je stanju i njegova nesretna majka.




Očevid je u tijeku, a policija će se o svemu uskoro obratiti priopćenjem.

Uskoro opširnije…

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.