Ilustracija

Horor u Križevcima: Muškarca ubila kukuruzna prekrupa!

Autor: Dnevno

Jučer, 27. rujna, između 15.35 i 16.10 sati, u Križevcima, u Bjelovarskoj ulici u pogonu poduzeća za preradu i skladištenje žitarica, unutar spremnika visine 18 metara, za skladištenje kukuruzne prekrupe, uslijed čišćenja stjenki krute kukuruzne prekrupe došlo je do nekontroliranog urušavanja veće količine iste na 52 – godišnjaka koji je na mjestu događaja preminuo.

Očevid je izvršila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave koprivničko – križevačke te uz nazočnost inspektora rada Zaštite na radu državnog inspektorata Republike Hrvatske. Tijelo je prevezeno na odjel patologije u Opću bolnicu Bjelovar, a policijski službenici Policijske postaje Križevci će o događaju izvijestiti nadležno državno odvjetništvo.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.