Foto: Fena

HOROR U KOMŠILUKU: Muškarac ubio ženu, pa zapalio stan da uništi dokaze

Autor: Dnevno.hr

Stravična priča dolazi iz susjedne Bosna i Hercegovine.

Naime, vatrogasci u Prijedoru su jutros oko 10:05 dobili dojavu o požaru stana. Zahvaljujući brzoj intervenciji spriječeno je širenje požara, a u stanu je pronađeno tijelo njegove 44-godišnje vlasnice. Susjedi su navodno kazali istražiteljima da su sinoć čuli svađu koja se odvijala u tom stanu, doznaje portal Srpskainfo.

Osumnjičenik je brzo priveden

“Nakon požara u stanu u Prijedoru pronađeno je tijelo žene s vidljivim ozljedama. Suradnjom tužiteljstva i Policijske uprave Prijedor utvrđen je identitet osumnjičenog, koji je ubrzo lociran i uhapšen”, rekao je Mladen Mitrović, glavni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Prijedoru.

Pretpostavlja se da je osumnjičeni muškarac ubio svoju suprugu, a potom zapalio stan kako bi uništio dokaze. Tužitelj je zatražio obdukciju, koja će biti provedena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.