FOTO: Facebook

HOROR! Majka ubila troje djece, a zatim je presudila sebi: ‘Ovo je tragično’

Autor: Dnevno.hr

Mirnu i tihu zajednicu šokirala je vijest o tragediji u u australskom gradu Melbourneu. Naime, tamo je majka, koja je navodno hrvatskih korijena usmrtila svoje troje djece, a zatim je presudila i sebi, piše portal News.com.au.

Tijela Katie Perinović, njezine dvije kćeri 7-godišnje Claire i 5-godišnje Anne i 3-godišnjeg sina Matthewa otkrivena su, 14. siječnja odnosno četvrtak popodne u njihovom domu u Tullamarineu, u sjevernom predgrađu grada.

Katien suprug Tomislav odmah je pozvao hitnu pomoć, a policija ga je ispitala prije nego što je pušten bez optužbe.

“Istražitelji ne vjeruju da je 48-godišnjak bio umiješan u incident, a policija ne traži nikoga dalje u vezi s ovim slučajem”, rekla je policija danas poslijepodne te dodala kako su istražitelji odjela za ubojstva formirali preliminarno mišljenje da je 42-godišnjakinja odgovorna za sve četiri smrti.

Isitiču kako će izvještaj na kraju istrage biti dostavljen na razmatranje mrtvozorniku. Susjedi ne vjeruju što se dogodilo, ali kažu da je Katie, prije sablasnog čina naglo napustila posao i bila je posebno povučena u mjesecima prije ubojstava. Obiteljska prijateljica Marie Groves rekla je da je cijela situacija tragična.  Na nedavnoj rođendanskoj zabavi za kćer gospođe Groves, Perinović je bila, kako kaže, neobično povučena i tiha.

“29. studenog praktički sam je natjerala da dođe s djecom proslaviti rođendan moje kćeri”, rekla je Groves.

“Bila je tamo samo kratko vrijeme… njezine dvije starije djevojčice bile su vrlo slične mojim mlađim kćerima, čavrljale su i smijale se – tipične sedmogodišnjakinje, bile su prekrasna djeca. Tog dana činilo se da je bila pomalo povučena – to nije bilo uobičajeno – bila je vrlo tiha… Sad kad o tome razmišljam, možda je to bio znak?”, pita se.




Drugi susjedi, obitelj Schembri rekli su da su Katie  zadnji put vidjeli u srijedu kad im je donijela vreću šljiva na vrata. Schrembisi su objasnili da se Tomislav doselio u susjedstvo prije otprilike 25 godina prije nego što je upoznao svoju buduću suprugu.

Najstarija kći Claire, pohađala je satove plesa, a najmlađa je upravo trebala krenuti u školu. Claire i Anna išle su u osnovnu školu sv. Christophera u obližnjem predgrađu Airport West.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.