Foto: Josko Ponos / CROPIX

HDZ SE RUGA MILANOVIĆU! ‘Kada je govorio o patki, mislio je na sebe i svoje mališane’

Autor: Dnevno.hr

Ruska novinska agencija Tass jutros je izvijestila o izjavi predsjednika RH Zorana Milanovića iz Vukovara da “Sjedinjene Države i NATO sudjeluju u posredničkom ratu protiv Rusije na teritoriju Ukrajine”.

Na činjenicu da ruski medij ponovno prenosi izjavu hrvatskog predsjednika reagirao je i HDZ.

Navode, Milanović je opet “zvijezda ruskih režimskih medija”.

Njihovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti.

S vidnim zadovoljstvom prenose njegove jučerašnje izjave iz Vukovara, koje se poklapaju sa službenim moskovskim narativom. Kao da nastupa neki kremljanski dužnosnik. “SAD i NATO vode posrednički rat protiv Rusije uz pomoć Ukrajine“; „Sankcije protiv Rusije su apsurdne, njima se ne može ništa postići. Nisu pomogle ni protiv Miloševića…“; „Plan ne bi smjela biti smjena Putina – Plan ne bi trebale biti sankcije“; „Kako bih se trebao osjećati – kao rob Amerike?!“. Itd. Kremaljski mediji slave i hvale Milanovića i zbog protivljenja sudjelovanju Hrvatske  u zajedničkoj europskoj misiji vojne pomoći Ukrajini.

„Jučer je vaš mentor u Vukovaru, na dan priznanja Hrvatske, napao čak i SAD. Vidim da to ruski režimski mediji itekako ističu. Za vas zastupnike koji ste odbili pomoći Ukrajini imamo naziv ‘Karijesovi mališani’. Svjesno ste izabrali stati na krivu stranu povijesti, i tu ćete sramotu morati nositi sve dok ste živi!“ – poručio je danas u Saboru premijer Andrej Plenković Nikoli Grmoji, jednom od najposlušnijih Milanovićevih mališana.

Prisjetimo se na kraju još jedne nedavne Milanovićeva izjave, u kojoj je zacijelo mislio na sebe, na svoja proruska stajališta i svoje mališane: „Ako hodaš kao patka, izgledaš kao patka i glasaš se kao patka, onda si – patka“, poručuje Milanoviću HDZ.
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.