Foto: Goran Mehkek / CROPIX

HDZ BRUTALNO SPUSTIO MILANOVIĆU: Prozvali ga luzerom te ga podsjetili na gaf otprije pet godina!

Autor: Dnevno

Nakon što je jučer objavljen datum ovogodišnjih predsjedničkih izbora, na datum je oštro reagirao potencijalni kandidat Zoran Milanović, koji je napao Plenkovića kazavši kako taj datum odgovara samo HDZ-u. No, nije se dugo trebalo čekati na reakciju iz HDZ-a, koja je objavljena na njihovoj Facebook stranici. HDZ je u svojoj objavi Milanovića podsjetio kako je upravo on 2014. godine izbore napravio između Božića i Nove godine.

“Dobro znamo da je Milanović bijesan i licemjeran, znamo i da je iskompleksirani luzer, ali ne možemo shvatiti da bi već mogao biti i ovako – zaboravljiv. Pa upravo je njegova, SDP-ova Vlada 2014. raspisala 1. krug predsjedničkih izbora za 28. prosinca – usred blagdana! A sada slučajni premijer naziva „sramotom“ to sto će se održati 22. prosinca – prije blagdana?!? A možda je ipak u pitanju nešto posve banalno. Zar Milanović ništa uvjerljivije nije mogao smisliti kako bi se unaprijed opravdao za novi poraz?”, napisali su iz HDZ-a.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.