Nikola Cutuk/PIXSELL/Ilustracija

HAK UPOZORAVA VOZAČE: Vozite oprezno, na A3 uočen pas, a na A7 daska na kolniku

Autor: Dnevno.hr

HAK je u petak ujutro dao posebno upozorenje vozačima.

Zbog uočenoga psa na autocesti A3 oko 282. kilometra između čvorova Županja i Spačva i daske na autocesti A7 između čvorova Škurinje i Rujevica u smjeru graničnoga prijelaza Rupa,  upozoravaju vozače na pojačan oprez.

Zbog daske na kolniku na A7 vozi se pak uz ograničenje brzine od 50 kilometara na sat. Na većini ostalih cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi.

HAK javlja da se tijekom dana očekuje pojačan promet na većini cesta u smjeru mora. U vrijeme pojačanog prometa mogući su vožnja u kolonama i povremeni zastoji na pojedinim dionicama državnih cesta i na autocestama, u blizini odmorišta, kod ulaza ili izlaza s autocesta te na dionicama cesta gdje traju radovi.

Granični prijelazi (GP) Dvor i Vitaljina otvoreni su samo za promet putnika i osobnih vozila, a na GP Gunja, zbog nestabilnosti mosta, zabranjen je promet za teretna vozila i autobuse.

Zbog povremeno pojačanoga prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

U pomorskom prometu nema poteškoća. Početak plovidbe na međunarodnoj liniji Zadar-Ancona odgođen je za 2. kolovoza 2021.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.