FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL

HAK UPOZORAVA! Kolona na A2 kod Zaprešića prema Zagrebu, moguće gužve i poslijepodne

Autor: M.P.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kod čvora Zaprešić u smjeru Zagreba vozi se u koloni od oko 2 km, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Kod mosta Sava između čvorova Jankomir i Zaprešić vozi se uz privremenu regulaciju prometa, dvosmjerno od 4.+500 km do 5.+800 km, u jutarnjim satima u smjeru Zagreba i poslijepodnevnim satima u smjeru Zaprešića, moguće je stvaranje zastoja i kolona.

Mokri su i skliski kolnici od kiše u većem dijelu Hrvatske. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama.

Na A1 Zagreb-Split-Ploče zbog radova u tunelu Sveti Rok vozi se jednom cijevi dvosmjerno uz ograničenje brzine 80 km na sat.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu. Zbog olujnog juga u prekidu su katamaranske linije Novalja- Rab-Rijeka, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split i Hvar-Split.

Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.