Hajduković (SDP): ‘U Hrvatskoj se zakoni pišu po niskoprofilnim restoranima, a ne tamo gdje bi trebali!’ | Dnevno.hr

Hajduković (SDP): ‘U Hrvatskoj se zakoni pišu po niskoprofilnim restoranima, a ne tamo gdje bi trebali!’

Autor: MiMi

U Saboru je u tijeku živahna rasprava o prijedlogu dopuna Zakona o sprječavanju sukoba interesa čiji je predlagatelj SDP. Opozicija razmjenjuje unakrsnu vatru s HDZ-ovim zastupnikom Brankom Bačićem koji je SDP (s razlogom) napao jer većine zastupnika te stranke nema na raspravi o zakonu koji su sami predložili.

Od SDP-a bili su prisutni samo Domagoj Hajduković, Gordan Maras i Orsat Miljenić. Kasnije je došao i Peđa Grbin.

” U Hrvatskoj se zakoni pišu po niskoprofilnim restoranima, a ne u ministarstvima gdje bi trebali. Znate zašto je lex Agrokor dobar? Zašto jer je pokazao da u Hrvatskoj postoje dobar, loš i znao. A znate li tko je znao? Premijer je znao! Sve je znao. Transparentnost je itekako važna”, zagrmio je Hajduković citirajući jedan jako dobro pogođen internetski meme.

Peđa Grbin je potom dodao kako je iznose koje su u restrukturiranju zaradili konzultanti bliski Martini Dalić, teško zaraditi čak i u narkobiznisu. Dramatičan govor održao je i Branimir Bunjac:

“Staljinizam je dobar kome ga je Bog dao! Jeste li pročitali to što je Martina Dalić napisala? Oni govore SDP-u da su crveni, a sami veličaju staljinizam!”, uskliknuo je.

 

Autor:MiMi
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.