Foto: Marko Mrkonjic / CROPIX, Ilustracija

‘GRDO NAS JE GLEDAO, A ONDA ŠAKA U ZUBE!’ Obrat u slučaju stravične tučnjave u Bistri: Napadač je zapravo žrtva?

Autor: Dnevno.hr

U nedjelju se oko 3:20 sati na parkiralištu ispred lokala u Poljanici Bistranskoj dogodio incident u kojem je pretučen 25-godišnji muškarac.

On je prije toga svojim automobilom kružio parkiralištem i pokušao pregaziti nekoliko mladića, netko je sve snimio kamerom pa je snimka uskoro počela kružiti društvenim mrežama.

Zagrebačka policija objavila je da je provedeno kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom, 19-godišnjakom i nad dvojicom maloljetnika zbog sumnje za nanošenje teške tjelesne ozljede.

Naime, osumnjičeni su se verbalno sukobili s 25-godišnjakom, on je otrčao do svog osobnog automobila marke “Škoda” nakon čega se naglo ubrzavajući dovezao i kočenjem zaustavio pred skupinom ljudi među kojima su se nalazili i osumnjičeni 18-godišnjak i dvojica maloljetnika. Kada je stao, jedan od osumnjičenih maloljetnika ga je izvukao iz auta pa ga je s drugima nastavio udarati šakama i nogama. 25-godišnjak je teško ozlijeđen i završio je u KB Sveti Duh.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Kako piše Jutarnji list, javio im se sumještanin pretučenog mladića iz Jakovlja i ispričao što je prethodilo incidentu. Sve je počelo u ugostiteljskom objektu,gdje je za stolom sjedio s prijateljima, a suprotno od njih skupina alkoholiziranih mladića.

“Gledali su u nas na jedan čudan način i kad se jedan od njih digao i došao do našeg stola pitali smo ga zašto nas tako grdo gleda, a on je odjednom udario jednog od dečkiju u našem društvu šakom u zube. Skočila su još dvojica iz njegova društva, ali i jedan dečko iz našeg društva primio je najjačeg od njih. Trajalo je to neko vrijeme, a onda se smirilo i mi smo ostali u lokalu čekajući da svi počnu izlaziti van računajući da nas onda neće napasti. Međutim, kad smo izašli, sačekali su kod pošte u podnožju lokala ovog dečka koji je kasnije pretučen i počeli su ga tući. Oborili su ga i na pod, a jedan mu je maloljetnik udario licem u asfalt. Tukli su ga na tlu. To je trajalo dosta vremena. Ja sam otišao s prijateljem po auto koji je bio parkiran iza kako bih ga strpao u auto i kako bi svi zajedno pobjegli, ali nisam u tome uspio jer se oko njega skupila već grupa od njih 15 i udarali su ga. On se nekako uspio izvući i onda je on krenuo autom na njih, ali to je bilo nakon što je dobio seriju udaraca u glavu”, ispričao je svjedok za Jutarnji list.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.