FOTO: Facebook/Dalibor Ninčević

GRADONAČELNIK SOLINA: ‘Pozitivan sam na koronavirus!’

Autor: Dnevno

Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević preko svog je Facebook profila objavio kako je pozitivan na koronavirus.

“Drage moje sugrađanke, dragi moji sugrađani! Dužnost mi je obavijestiti vas i javnost da sam pozitivan na koronavirus”, stoji u objavi.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Drage moje sugrađanke, dragi moji sugrađani!

Dužnost mi je obavijestiti vas i javnost da sam POZITIVAN NA KORONAVIRUS.

Nisam putovao nigdje vani, pridržavao sam se svih mjera zaštite (nosio masku i rukavice) redovito prao i dezinficirao ruke, ali odgovoran posao gradonačelnika i člana Stožera civilne zaštite, kontakti i provođenje mjera Nacionalnog stožera doveli su me negdje u kontakt sa virusom.

Lagane simptome u obliku blage glavobolje i temperature od 37.4 osjetio sam u četvrtak popodne te sam se odmah stavio u samoizolaciju.




U petak nisam išao na posao, kontaktirao sam epidemiologa koji mi je sugerirao, s obzirom na posao koji obavljam i brojne kontakte, da napravim test na korona virus.

Danas u popodnevnim satima sam obaviješten da mi je test POZITIVAN i naravno da sam odmah u razgovoru sa epidemiologom dao sve kontakte( u obitelji, na radnom mjestu) a i osobno sam kontaktirao te osobe radi eventualne samoizolacije tih ljudi.

Gradska uprava i Stožer civilne zaštite će funkcionirati i dalje, dovoljnim kapacitetima provodeći sve odluke, upute i mjere.




Ja se osjećam dobro, imam blage simptome kao kod prehlade i blaže gripe, te ću od kuće koordinirati radom Gradske uprave i zajedno s kolegama sudjelovati u provođenju odluka iz nadležnosti Stožera civilne zajednice grada Solina.

Ovo je samo dokaz da nitko od nas nije imun na ovaj virus.

Zato dragi moji, drage moje, čuvajte sebe i svoju obitelj, pridržavajte se striktno svih mjera i uputa Stožera i stručnih zdravstvenih službi.

Ako nije baš nužna potreba OSTANITE DOMA!

Uvjeravam vas, iz ovoga ćemo kao pojedinci i kao zajednica izaći još jači.

Vaš gradonačelnik!”

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.