Foto: Facebook

GRADONAČELNICI ZAGREBA I SPLITA IZJADALI SE JEDAN DRUGOM: ‘Prošlost je iza nas, budućnost je već tu!’

Autor: L.B.

Gradonačelnici dvaju najvećih hrvatskih gradova, Splita i Zagreba sastali su se u ponedjeljak, a to je zabilježio gradonačelnik Splita na svom Facebooku.

Tomislav Tomašević i Ivica Puljak prognoziraju tako i sjajnu zajedničku budućnost u suradnji, budući je Puljak uz objavu tako napisao.

“Gradonačelnici dvaju najvećih hrvatskih gradova na prvom službenom sastanku: malo smo se izjadali jedan drugome, a onda prešli na rješavanje problema. Prošlost je iza nas, budućnost je već tu, a bit će sjajna, uz zajedničke ideje i projekte”, stoji u objavi.

Početak mandata

Podsjetimo, prve mjesece mandata Ivice Puljka, novog splitskog gradonačelnika, sasvim sigurno će obilježiti afera s otkazom čistačici u Javnoj ustanovi Sportski objekti. Da stvar bude gora, otkaz je dobila osoba kojoj je utvrđen 80-postotni invaliditet, a na udaru nove gradske administracije našla se zbog sumnjivog prezimena.

Naime, nesretna čistačica dijeli prezime s jednim od kandidata s liste Željka Keruma. Cijeli skandal je i snimljen, a javnost je imala priliku svjedočiti katastrofalnim pokušajima opravdavanja jednog nečasnog čina.

Glavni “heroj” cijele priče o discipliniranju “sumnjive čistačice” je vijećnik Puljkova Centra Igor Skoko. On je bez puno takta, barem se tako može iščitati iz snimljenih sjednica Upravnog vijeća, odabrao, između desetaka drugih radnika, kandidatkinju kojoj se neće produljiti ugovor.




 

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.