Foto: Sandra šimunovic/CROPIX, Ilustracija

GRAĐANIN OPASNIH NAMJERA! Marinko ‘Škaroruki’ se nadrogirao pa opako zamračio u automat klubu: Nastala je neviđena panika

Autor: Dnevno.hr

Nakon što se u automat klubu pojavio s ‘rekvizitima’ koji su prestravili zaštitara i goste, 35-godišnji Marinko je posijao paniku zbog je ubrzo došla i policija.

U presudi se navodi kako je Marinko u rujnu oko 10.35 sati u automat klubu u Vinkovcima “nosio škare s plastičnom drškom dužine cca 15 cm, predmet pogodan za nanošenje ozljeda, na način da ih je u jednom trenutku izvadio iz džepa i stavio na stolicu do sebe”, piše Danica.hr.

Kod sebe je imao i jedan komad streljiva za pištolj te 0,4 grama droge tipa speed, pakirane u pvc vrećici. U ‘pohod’ na igre na sreću ponio je i plastični dječji pištolj, zbog čega bi mogao kazneno odgovarati.

Dezorijentirano hodao po unutrašnjosti kluba

Zaštitar je na sudu svjedočio kako se Marinko počeo vrlo čudno ponašati, s čudnim pokretima tijela.

“U jednom trenutku, sjedeći za automatom, iz džepa je izvadio pištolj i stavio ga na stolicu pored sebe, a potom i škare koje je odložio do pištolja. Počeo je dezorijentirano hodati po unutrašnjosti kluba, što je uznemirilo mene i kolegice te sam pozvao policiju”, rekao je zaštitar koji je dodao kako Marinka poznaje od ranije kao igrača u automat klubu te da i dalje dolazi k njima u klub.

Pokraj sebe držao plastični pištolj

Policajac je potvrdio je kako je u trenutku njihova dolaska Marinko pokraj sebe držao plastični pištolj, a pregledom su mu pronađene i škare, komad streljiva i droga.

“Nosio je škare na način da su mu virile iz džepa tako da su bile vidljive. U klubu je tada bilo više osoba, svi su bili vidno uznemireni zbog pištolja kojeg je okrivljenik imao ispred sebe i škara koje su virile iz džepa”, rekao je policajac.




Sutkinja je Marinka proglasila krivim i kaznila novčanom kaznom od ukupno 1.460 eura (11.000 kuna) te mora platiti 13 eura troškova prekršajnog postupka.

Škare su mu trajno oduzete.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.