Foto: Tom Dubravec / CROPIX

GRAĐANI U SAMOIZOLACIJI ZATRAŽILI E-PROPUSNICU! Zahtjev im odbijen

Autor: Dnevno

Prvi je dan obvezne primjene e-propusnica, a izdano ih je 565.221. Najviše su ih izdali poslodavci, točnije više od 470.000. Nekoliko tisuća građana u samoizolaciji željeli su izvaditi e-propusnicu.

Naime, osobe koje su pod mjerama ne mogu završiti proces podnošenja zahtjeva. Nema preciznog podatka koliko ih je, no tek se treba napraviti analiza koliko je među njima onih koji imaju rješenje od dvotjednoj samoizolaciji, a koliko je onih kojima je istekla ili im je ista izrečena mjera pri kraju.

Također, do e-propusnica neće moći doći ni oni koji su se vratili ili se vraćaju iz inozemstva, budući da im je odmah pripisana mjera obavezne 14-dnevne samoizolacije.

Nema šetanja!“, navode iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova moli hrvatske državljane koji privremeno ili stalno žive i rade izvan zemlje da do daljnjega odgode putovanja u Hrvatsku koja nisu nužna, piše Večernji list.

Velika navala na e-propusnice, uočena velika ‘rupa’ u sustavu




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.