Foto: Screenshot

Gospođi koja je napala Pernara nije prvi put: Prije tri godine je zaratila s Culejom

Autor: I.G.

I ove subote na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, kao i svake prve subote u mjesecu, odvijali su se intenzivni sukobi među moliteljima, prosvjednicima i antiprosvjednicima, a među njima se pojavio i Ivan Pernar.

Sukobi su počeli kada se mladić u bijeloj dukserici s transparentom “Da je Marija barem pobacila” približio Pernaru. Policija je intervenirala i odvojila ih, sprečavajući fizički sukob.


‘Skup protiv nasilja

Nakon toga, starija gospođa je napala Pernara, a i jedna djevojka mu je uputila oštre riječi.

Posted by Ivan Pernar on Monday, 9 October 2023

 

“Gospođo, pa ovo je skup protiv nasilja, vi udarate”, govorio joj je Pernar.

Kad je završila njihova molitva, jučer na trgu, opet dođe do mene neki stari fosil, gerijatrija ko i ja u kaže – sotona!…

Posted by Višnja Škreblin on Sunday, 8 October 2023

 
Tko je tajanstvena gospođa?

Zanimljivo je da je ova gospođa u stvari umirovljenica Višnja Škreblin, koja se svojevremeno slovila kao najstarija hrvatska aktivistica. U medijima se pojavila 2020. godine kada je tijekom sjednice Hrvatskog sabora na Markovu prosvjedovala zajedno s ostalim nezadovoljnim građanima. jedna osoba s kojom je tada izmijenila grube riječi bila je bivši saborski zastupnik HDZ-a Stevo Culej.

Foto: Screenshot/YouTube

“Pazite kak’ se razgovarate. Ovaj špigel ima veliku moć. Vi ste u Saboru da se cijeloj građanskoj kliki obratite i zaj*bavate svih tih godina. Sramite se i vi i HDZ, i svi oni koji su vam se priključili. Uništili ste mi budućnost moje djece i mojih unuka. Sramite se!”, vikala je umirovljenica.

“Ja se klanjam samo pred ovim ovdje”, uzvratio joj je Culej i pogledao u nebo, na što mu je Škreblin rekla: “Da vjerujete u Boga ne bi uništili ovako prekrasnu zemlju”.

Bakica udarila Pernara, pokazao kako ga vrijeđaju: ‘Gospođo, ovo je skup protiv nasilja, vi udarate’
Culej se zatim okrenuo novinarima i rekao:

“Kaj ste je dopeljali, daj dopeljajte neku kvalitetnu”.

“Nemojte vi meni govoriti je l’ sam ja kvalitetna, ja sam tu da sudim o vama, da li ste vi kvalitetni. A niste, vi ste dno dna. Ja gospodine idem na svoju farmu, a vi idite na svoju. Moja farma je tu u Gradu Zagrebu a di je vaša? Zato se vama živo fućka za ovaj Zagreb. Sramite se. I vi ste se borili za ovu zemlju? Borili ste se vi svi za svoju gu*icu smrdljivu”, poručila je tada Škreblin Culeju.

Foto: Screenshot/Facebook

Na ovaj događaj u komentarima ispod Pernarove objave je podsjetio i sam Culej.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.