Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

‘GDJE ĆU STAVIT CVIJEĆE?’ Neutješni Marijanin otac nakon pronalaska tijela: ‘Zvala me policija, ne znam je li mi to olakšanje…’

Autor: Dnevno.hr

Jučer je u poslijepodnevnim satima u Savi, kod mjesta Dubrovčak Lijevi, pronađeno tijelo ženske osobe.

Vijest se ubrzo proširila društvenim mrežama zbog sumnje da bi se moglo raditi o nestaloj Marijani Seifert.

Policija nije objavila detalje, tek su rekli da se tijelo nalazi na Zavodu za sudsku medicinu, gdje se treba utvrditi identitet. “Nisu uočene ozljede ili tragovi koji bi upućivali na činjenicu da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela”, poručili su iz policije.

Marijanin otac: Zvala me policija, vjerojatno se ne radi o njoj

Marijanin otac Ivo Kovačević jutros kaže da je zvao policijsku postaju u Krugama, koja vodi slučaj te da su mu rekli kako se rezultati čekaju. No, kako navodi, prije toga su ga nazvali iz policijske postaje u Heinzelovoj.

“Rekli su mi da to vjerojatno nije ona. Navodno je riječ o ženi staroj 45 godina, a tijelo je oko mjesec dana u vodi. Ne znam je li mi to olakšanje ili nije”, govori utučeni otac za Dnevnik.hr.

Iza njega je još jedna probdjevena noć.

“Idu Svi sveti. Gdje ću stavit cvijeće? Imam svoju rodbinu, imam pokojnu sestru, znam di ću odnijet cvijeće. Šta ću sa mojom Marijanom? Na balkonu joj zapalit svijeću? A ne smijem zapalit još jer ne znam što je bilo”, govori.




Trenutačno se nalazi u Kninu, ali kaže da za nekoliko dana planira u Zagreb. Dodaje, ne kaže da policija ne radi svoj posao, no pojavile su se mnoge kontradiktornosti. “Kažu da je u Savi, kako oni znaju da je u Savi? Kao da ja nisam zaslužio bolje, sa 14,5 godina u vojsci, kao invalid?” govori.

Marijana Seifert, 38-godišnja pobjednica regionalnog Big Brothera 2011., nestala je 27. travnja ove godine i još uvijek se ne zna njezina sudbina.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.