(FOTO) ‘ZAHVALAN SAM BOGU ŠTO SAM PREŽIVIO!’ Ogromna rupetina u crnom Audiju: Javio se vozač na kojeg je pala kamena gromada

Autor: N.K

U srijedu ujutro je u Omišu došlo do odrona oko deset tona kamenja koja su pala na cestu i udarila u crni Audi u kojem je bio vozač Mate Kesić kojeg je odvezla Hitna pomoć. Neke kamene gromade bile su toliko teške da su se duboko zarile u zemlju.

“Sretan sam, poslije svega sam sretan i zahvalan Bogu što sam preživio”, rekao je Kesić u razgovoru za Dnevnik Nove TV te opisao kako je odron izgledao: “Užas, očajno. Osjetio sam udarac, dim oko mene, pada kamenje. Nisam ni dokučio što me snašlo, samo sam pobjegao iz tog dima. Kad sam se okrenuo oko sebe, kad sam vidio kako se to obrušava, samo sretan mogu biti.”

Kesić je nakon liječničkog pregleda pušten kući, a cesta koja vodi od Omiša prema zaleđu je još uvijek zatvorena. Lokalnom stanovništvu to stvara probleme, ali odgovorni kažu da je to zbog sigurnosti.

Odron je komentirao i alpinist Srđan Vrsalović. “Palo je ovaj put jedan splet kamenja: otprilike desetak tona visine s visine od 100 metara. Točnu lokaciju ne možemo utvrditi s tla, nego ćemo se morati penjati okolo”, rekao je.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.