Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

(FOTO) ZAGORJE ZAVIJENO U CRNO Dvojica maturanata utopila se u Bedekovčanskim jezerima

Autor: Dr. K.

Dvojica mladića iz Mihovljana, u dobi od 17 i 18 godina, koje su vatrogasci jučer poslijepodne izvukli iz Bedekovčanskih jezera, a hitna reanimirala, ipak su preminula, potvrdili su iz Policijske uprave krapinsko – zagorske, javlja Zagorje.com.

Iz vode su ih izvukli bedekovčanski vatrogasci Tomislav i Denis Novosel, Ivan Odak te kupač Vladimir Turk koji su uskočili u vodu, koja je bila duboka i mutna i pronašli utopljenike.

Nakon pružanja liječničke pomoći i duge reanimacije, hitnom su prevezeni u bolnicu, no ipak su izgubili bitku za život.

 

Podsjetimo, mladići su se nakon podjele svjedodžbi u SŠ Krapina biciklima odvezli do bajera na osvježenje i druženje koje je kobno završilo.

Na mjesto događaja stigli su i župan Kolar, načelnik Bedekovčine Darko Ban te načelnik Mihovljana Zlatko Bartolić.




“Bili su dobri, pošteni dečki”

“Velika tragedija za naš Mihovljan. Život su izgubila dvojica mladića koja su tek počela živjeti. Bili su dobri i pošteni dečki, taman su završili srednju školu. Već su imali posao kod lokalnog obrtnika. Dobri radnici. Obojicu poznam”, rekao je za Zagorje.com Zlatko Bartolić, načelnik Mihovljana koji je došao na jezera nakon što ga je nazvao kolega.

“Sjeo sam u auto i dojurio, jednog mladića su tada reanimirali, a drugog su bili već odvezli u bolnicu. Velika tuga je to što se dogodilo”, komentirao je.




Policija je priopćila kako o događaju slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Pretučeni mladić pronađen na Jarunu bio je optužen za lažne ovrhe, a novac je izvlačio iz vjetroelektrana

Autor:Dr. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.