Foto: Screenshot/N1 Srbija

(FOTO) Vučić kao na lošoj reklami: Vadio pileći parizer pa se malo derao ‘Što nisi, đu*re jedno?’

Autor: Dnevno.hr/M.P.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić održao je još jednu u nizu nadrealnih konferencija za medije na kojoj je bilo svega, od obraćanja umirovljenicima do priča o zloj oporbi i njemu kao žrtvi.

Saznali smo i da je Vučić alergičan na ambroziju, kada je najavio da će građani u svim trgovinskim lancima u Srbiji moći pronaći 20 vrsta proizvoda sa sniženim cijenama, koji će biti označeni posebnim logom „Bolja cijena“.

Foto: Screenshot/N1 Srbija

Najavljujući nove akcije u trgovinama iz košarice je vadio krumpir, pileći parizer, jogurt i druge proizvode čija će cijena biti niža.


“Ovaj parizer danas ima cijenu od 399 dinara (3,40 eura), a od srijede će biti 259,99 dinara (2,22 eura). Riječ je o ogromnom pojeftinjenju. Jogurt, čija je cijena 164,9 dinara (1,41 euro), pojeftinit će na 139,9 dinara (1,19 eura)”.

Po nižim cijenama moći se se kupiti i deterdžent za suđe, špageti, trajno mlijeko, sok od jabuke, šampon za bebe, kava itd.

Foto: Screenshot/N1 Srbija

Rekao je i da će svi umirovljenici dobiti dodatnih 20 tisuća dinara (oko 170 eura) te da će mirovine rasti.

Foto: Screenshot/N1 Srbija

Zatim je uslijedio obračun s novinarima.

“Uvijek sam inzistirao da postavljate pitanja, znam i što ćete pitati. Ja vas čitam kao udžbenik. Čitam vas s 53 godine kao udžbenik, a mogu čitati na bar šest jezika. Na srpskom sam čitao s nepune četiri godine. E, tako vas čitam. Ali svaki put pružim priliku da postavite pitanje, da bih vam odgovorio i pokazao besmisao vaših tvrdnji i neistina. Mislite li da vas slučajno puštam? Mislite da znate moj posao bolje nego ja? Da ga znate bolje od onoga tko to živi 24 sata dnevno? Koji radi za to cijelo vrijeme i bori se za svoju zemlju? Mislite da možete bolje? Teško, vrlo teško”, rekao je pa se u jednom trenu počeo derati.

“Što se Vučiću ne sastaneš sa Zelenskim? Ukrajina će ti priznati Kosovo. Sastanem se sa Zelenskim, što si se sastao sa Zelenskim, izdajniče jedan. Uvest ćeš sankcije Rusiji. Onda, pa nismo uveli sankcije godinu i pol dana. Što nisi uveo, đubre jedno, sankcije Rusiji? Da si uveo sankcije Rusiji, živjeli bismo bolje i lakše živjeli. To slušate svaki dan. Šta je ovo, kakav je ovo smisao? Gdje je ovdje smisao, ima li smisla uopće? U bilo čemu uopće“, pitao je vidno uznemireni Vučić.
Rekao je još i da ima troje djece i da Danilu, Milici i Vukanu nešto znači, a drugima on ne znači ništa.

Srpska policija oštro prema Vučiću zbog narko afere: ‘Prljavi i diktatorski rad se više ne može tolerirati’
Autor:Dnevno.hr/M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.