Foto: Željko Puhovski/CROPIX

(FOTO) VIKEND DRAMA U GRADSKOM POGLAVARSTVU! Branitelj zaključan preko noći u zgradi, oglasio se Ured gradonačelnika: ‘Nakon razgovora je otišao’

Autor: L.B.

Prava drama odigrala se u subotu navečer u Gradskom poglavarstvu u Zagrebu, na Trgu Stjepana Radića.

Kako smo objavili jučer, bivši suradnik Hrvatskog helsinškog odbora Marko Bonfiačić ušetao je u zgradu Gradskog poglavarstva, da bi ga zaštitar naposljetku zaključao unutar predvorja.

Bonifačić je prosvjedovao jer mu prijete u Hostelu Arena gdje je smješten kao stradalnik zagrebačkog potresa.

Foto: Željko Puhovski/CROPIX

‘Dragovoljno došao i otišao nakon razgovora’

Iz Ureda gradonačelnika priopćili su da je muškarac dragovoljno došao i otišao nakon razgovora sa zamjenikom gradonačelnika. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Gospodin je dragovoljno došao i otišao nakon razgovora sa zamjenikom gradonačelnika i pregleda hitne službe, uz njegov pristanak”.

Tko je Marko Bonifačić?

Marko Bonifačić je od 1986. do 1990. obnašao dužnost javnog pravobranitelja Općine Zelina, Dugog Sela i Općine Trešnjevka, a do 1992. bio je zamjenik gradskog pravobranitelja Grada Zagreba.

U svojoj biografiji navodi kako je od 1991. do 1993. bio branitelj u Domovinskom ratu.




Foto: Željko Puhovski/CROPIX

Od 1992. do 1995. bio je član Upravnih odbora više tvrtki, pravni savjetnik te viši stručni savjetnik u Hrvatskom fondu za razvoj i privatizaciju.

Također, od 1008. do 2000. bio je predsjednik Gradskog odbora Liberalne stranke, a od 2000. do 2001. gradski zastupnik u Gradskoj skupštini te predsjednik Skupštinskog odbora za prostorno uređenje i član Skupštinskog odbora za statut. Bonifačić je također bivši pravni savjetnik Hrvatskog helsinškog odbora.




Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.