Foto: Igor Kralj/PIXSELL

(FOTO/VIDEO) OBJAVLJENI DETALJI UŽASA U ZAGORJU! Momci nisu imali sreće: Vozili su usporedno, a onda je došlo do udara

Autor: N.K

Do tragične prometne nesreće došlo je u četvrtak oko 00.30 sati u Klokovcu, općina Krapinske Toplice u kojojsu tri osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede, jedna osoba teške tjelesne ozlijede, a jedna je osoba smrtno stradala, objavila je policija Krapinsko-zagorske županije.

Do prometne nesreće došlo je nakon što 31-godišnji hrvatski državljanin, policijski službenik Policijske uprave krapinsko-zagorske van službe, upravljajući osobnim automobilom, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika, uslijed čega je ulaskom u zavoj prešao na lijevu prometnu traku.

U tom trenutku je njegov automobil s lijeve strane pretjecao osobni automobil kojim je upravljao 27-godišnji hrvatski državljanin.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Došlo je do udara lijeve bočne strane automobila kojim je upravljao 31-godišnjak u desnu bočnu stranu osobnog automobila kojim je upravljao 27-godišnjak, koji je izbjegavajući sudar lijevim kotačima udario u rubni kamen nogostupa. Tom prilikom došlo je do zanošenja oba automobila po kolniku.

Osobni automobil kojim je upravljao 27-godišnjak sletio je van kolnika, a prilikom slijetanja udario je u smjerokazni stupić, prometni znak i kućicu stajališta autobusa te se nakon prelijetanja odvodnog kanala zaustavio na livadi. Vozač vozila zadobio je lakše tjelesne ozljede, kao i putnici u vozilu 24-godišnji i 31-godišnji hrvatski državljani.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Osobni automobil kojim je upravljao 31-godišnji vozač sletio je van kolnika na livadu te nakon toga u kosinu odvodnog kanala i prevrtanja vozila po livadi, kojom prilikom su vozač i putnik u vozilu, 34-godišnji hrvatski državljanin, ispali iz automobila. Prilikom ispadanja iz vozila vozač je zadobio teške tjelesne ozlijede te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Zabok, a nakon toga u KB Sestre milosrdnice u Zagreb, dok je putnik iz vozila pao u potok ispunjen vodom, a na njega je pao osobni automobil i prikliještio ga te je uslijed zadobivenih ozlijede smrtno stradao. Mrtvo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb na obdukciju.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Vozačima su izuzeti uzorci krvi i urina poradi ispitivanja prisutnosti alkohola i opojnih droga. Očevidom prometne nesreće rukovodio je zamjenik ODO iz Zagreba, javljaju iz policije.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.