(FOTO/VIDEO) IMOĆANI SPALILI GAY PAR S DJETETOM: Gorio je i Nenad Stazić, pogledajte što su mu stavili na čelo! Sve su gledala djeca

Autor: Dnevno

Na karnevalu koji se danas održao u Imotskom organizatori su spalili figuru istospolnog para koji u rukama drži udomljeno dijete. Pritom je djetetu, koje je predstavljala fotografija Nenada Stazića, na čelu bila nacrtana crvena petokraka.

“Stvarno mi se više vrti od ove kulture smrti, a budući da to moje tilo mori, neka ove godine nakaradna obitelj s djetetom Nenadom Stazićem gori”, rečeno je. Potom se čulo “Ajmo glazba”, te su potpaljene lutke.

Novinar Slobodne Dalmacije za komentar je upitao predsjednika KD “Bakove svečanosti” Milivoja Đuku. “Ostali smo konzervativni, držimo se tradicije. Daj dite materi, kako bi se reklo. Mislimo da je to ispravno”, rekao je Đuka. Slobodna dodaje da su iza figure gay para u karnevalskoj povorci hodala vrtićka djeca.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.