(FOTO) Tko je vansersijska ljepotica koja je očarala Pavelića? Govori se da joj se Pavelić divio, a Hitler je pred njom klečao!

Autor: Dnevno

Naša glumica Leona Paraminski tijekom godine je snimala seriju u Srbiji. Radila je na seriji ‘Senke nad Balkanom’ redatelja Dragana Bjelogrlića u kojoj glumi jednu od najtajanstvenijih žena s Balkana s početka 20. stoljeća

Leona Paraminski u seriji Dragana Bjelogrlića glumi Mariju Oršić, ‘bitnu figuru’ u kreiranju ideologije i simbola Trećeg rajha. Riječ je o ženi za koju se govori da je bila inspiracija Anti Paveliću za roman ‘Liepa plavka’.

Njezin otac Tomislav bio je ugledni zagrebački arhitekt imao je ured na Trgu bana Jelačića prije nego što je odselio u Beč, a njena majka bila je Austrijanka Sabina i nosila je kosu dugu do poda vezanu u rep.

Marija je navodno bila vanserijska ljepotica, bijelog tena, očiju plavih kao more Jadransko, koje su zračile magnetizmom, i kose plave kao klasje Panosko.

Njena nestvarna, božanska ljepota mogla je biti inspiracija Anti Paveliću za njegov poslijeratni roman, “Liepa plavka”.

Maria Oršić bila je medij i vođa nacističkog tajnog društva, poznatog kao Vril, koje je postojalo u doba Drugog svjetskog rata. Društvo Vril osnovano je nakon što je Oršić primila poruku od vanzemaljaca koji su nekoć živjeli u sadašnjoj Sumeriji. Ova bića su napustila Zemlju ka Aldebaranovom solarnom sustavu. Vril se nazvao po drevnoj sumerskoj riječi “Vri-ll”, što znači “poput Boga”.




Članovi obitelji Vrill bili su atraktivne mlade žene koje su uzgajale svoju kosu sve do bokova, što nije bilo karakteristično za to vrijeme. Logika za rast kose na tako ekstravagantnu duljinu bila je usredotočena na njihovo uvjerenje da ljudska kosa djeluje kao antena za uspostavljanje kontakta s vanzemaljcima. Vjerovali su da mogu upotrijebiti svoje telepatske sposobnosti da komuniciraju s tim vanzemaljcima i daju nacistima neku vrstu prednosti u odnosu na svoje protivnike, piše blog FX.files

 




 

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.