Foto: Damir Krajac / CROPIX

(FOTO) Prizori s požarišta iz Zagreba su zastrašujući: Sada se zna kako je vatra progutala osam stanova!

Autor: Dnevno

Veliki požar koji je jučer oko 20.40 sati buknuo u Zagrebu je ugašen, kazali su za Večernji list iz javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba. I dalje traje osiguranje požarišta i trajat će sve do završetka očevida.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) objavila je u utorak navečer kako je u požaru koji je zahvatio stambenu zgradu u Ulici Jakova Gotovca pokraj Kvaternikova trga opožareno osam stanova. Stanari su evakuirani, a za njihovo zbrinjavanje pobrinuo se Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

U izvješću Policijske uprave zagrebačke navodi se da je požar buknuo na četvrtom katu te se “proširio na stanove koji se nalaze na nižim katovima, kao i na krovište zgrade”. Požar se prema stanovima širio preko fasade, a bilo je zahvaćeno oko 400 kvadratnih metara krovišta.

Prema informacijama iz Javne vatrogasne postrojbe jedna je osoba ozlijeđena i zbrinuta na mjestu događaja od strane djelatnika Hitne pomoći. Požar je ugašen oko 23 sata, ali vatrogasci i dalje rade na sanaciji požarišta. U gašenju požara sudjelovalo je deset vozila i 31 pripadnik Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba. Točan uzrok požara još uvijek nije poznat, a policijski očevid još uvijek traje.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.