Ilustracija Foto: Goran Mehkek / CROPIX

(FOTO) POTRESENI SU I VATROGASCI! Od Mini Coopera nije ostalo ništa, mladić je neko vrijeme davao znakove živote: Nažalost, nije mu bilo spasa

Autor: Franka Alvarez

Noćas, nešto iza ponoći smrtno je stradao vozač automobila marke Mini Cooper koji se kretao kroz mjesto Blaškovec, priopćila je PU zagrebačka

Automobilom je upravljao 24-godišnjak bez položenog vozačkog ispita, a vozilo zagrebačkih registarskih oznaka bilo je bez važeće prometne dozvole.

Vozač se kretao Blaškovečkom ulicom i dolaskom do kućnog broja 43 pri izlasku iz lijevog preglednog zavoja, nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i osobinama ceste te je izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika.

Iako je do dolaska Hitne pomoći davao znakove života, nažalost mu nije bilo spasa.

Vatrogasci su objavili detalje akcije.

“26.05. u 00:35 primamo dojavu o prometnoj nesreći u mjestu Blaškovec. Izlazimo s NV Blaževdol 111 i 7 operativaca (nešto kasnije nam se pridružuje i kombi vozilo Blaževdol 105 s jednim operativcem dok još jedan operativac ostaje u pripravnosti). Po dolasku na mjesto intervencije od djelatnika HMP doznajemo kako unesrećeni daje znakove života. Kako je unesrećeni bio prikliješten, pristupamo oslobađanju hidrauličkim alatom te režemo krov i vrata vozila. Nakon što je osoba izvađena iz vozila, zajedno s djelatnicima HMP pokušavamo izvršiti reaminaciju, ali nažalost ozlijede su bile preteške te je ista preminula. Otpojili smo akumulator te u dogovoru s djelatnicima MUP-a napustili mjesto intervencije. Kraj intervencije u 02:40. U ime DVD-a Blaževdol obitelji i prijateljima tragično preminulog izražavamo sućut.







Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.