Vladimir Kinđerski/Adriaticstar.press

(FOTO) Pogledajte ŠOKANTAN TRENUTAK kada su fekalije poletjele na hrvatsku Vladu!

Autor: MiMi

Da nezadovoljstvo građana stanjem u zemlji iz dana u dan raste, svjedoči i događaj koji se odvio danas nešto iza podneva na Markovom trgu pred Banskim dvorima. Istraživačka novinarka Iva Anzulović koja godinama razotkriva probleme u korumpiranom hrvatskom pravosuđu, izlila je kantu izmeta na ulaz zgrade Vlade Republike Hrvatske i time pokazala što velik broj građana misli o politikama koje provodi Andrej Plenković i njegovi ministri.

Novinarka Iva Anzulović ovim je činom htjela upozoriti hrvatku javnost na probleme u pravosuđu koje još uvijek nije donijelo ni jednu osuđujuću presudu ni za jedan slučaj korupcije i zlouporabe položaja. Novinarka Anzulović godinama istražuje sumnjiv slučaj privatizacije mesne industrije Gavrilović koja je rezultirala tužbom za ratno profitesrtvo Georgu Gavriloviću.

U svom je performansu iskoristila suhi pseći izmet svojih ljubimaca, Jack Russelovih terijera. Pomiješala ga je s vodom i tako dobila ‘ubojitu’ smjesu kojom je zalila hrvatsku vladu. Zbog svog čina građanske iskrenosti i neposluha privedena je na policiju i dobit će kaznu zbog remćenja javnog reda i mira. Ivu smo pokušali kontaktirati, no do zaključenja ovog teskta, još uvijek je bila na policijskoj obradi.

Ekskluzivne fotografije njenog performansa ustupio nam je fotograf Vladimir Kinđerski, urednik portala Adriaticstar.press koji se u pravom trenutku našao na mjestu događaja.

 

 

 




Autor:MiMi
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.