Sandra Simunovic/PIXSELL

(FOTO) Nitko od političara nije se udostojao doći na otvorenje Auto Showa. Nitko osim NJEGA

Autor: dnevno.hr

Buran dan na političkoj sceni Hrvatske zasjenio je jedan od najvažnijih gospodarskih događaja u godini – otvorenje Zagreb Auto Showa. Od svih hrvatskih političara i članova vlade, na otvorenje su se udostojali doći samo zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba, Andrija Mikulić. 

“Ovaj sajam promovira Zagreb na svjetskoj karti gospodarstva, ugostiteljstva, to je vjetar u leđa autoindustriji”, rekao je Bandić kazavši i kako mu je žao što na Zagreb Auto Showu neće sudjelovati Rimac Automobili.

Ostali uzvanici iz redova vladajućih poslali su tek svoje izaslanike. Navodni razlozi za njihov neopravdani izostanak je sjednica Vlade na kojoj se diskutiralo o Agrokoru te saborski poslovi. Predsjednica je pak bila spriječena jer joj je u goste stigao predsjednik Finske, Sauli Niinistö.

Zagreb Autoshow najposjećeniji je i najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma. Održava se već 15. godinu a privlači vodeće svjetske kompanije koje se bave proizvodnjom automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije.

dnevno.hr
dnevno.hr
dnevno.hr
dnevno.hr

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.