Foto: Wochit / Arpad Kurucz/Anadolu Agency/Getty Images

(FOTO) ‘NEKA ŽIVI PRIJATELJSTVO SRBA I MAĐARA!’ Vučić otkrio kako su on i Orban slavili, čak i pjevao: ‘Viktora nisam slikao, ali ja se ne sramim’

Autor: Dnevno.hr

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je s premijerom Mađarske Viktorom Orbanom prisustvovao ceremoniji obilježavanja početka rekonstrukcije pruge.

Nakon ceremonije Vučić se fotografirao s glazbenicima.

“Viktora nisam slikao, a ja ne samo da se ne stidim već se ponosim i srpskim i mađarskim muzičarima, a i obostranim gostoprimstvom. Neka živi prijateljstvo Srba i Mađara!”, napisao je Vučić uz objavu na svom Instagram profilu “buducnostsrbijeav”.

Vučić je, naime, čak i zapjevao.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)




 

View this post on Instagram

 




Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Podsjetimo, Vučić i Orban u ponedjeljak su prisustvovali svečanosti obilježavanja početka važnih radova. U pitanju su radovi na rekonstrukciji i modernizaciji željezničke pruge Subotica – Horgoš – Segedin.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Orban je povodom svečanosti poručio da se nalaze u neobičnoj situaciji jer žele obnoviti željezničku prugu staru 150 godina, ali u stvari “postavljaju kamen temeljac, jer ovo je simbol zajedničkog napretka Mađarske i Srbije, koje grade zajedničku budućnost”.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.