(FOTO) LJUBAV U POLITIČKOJ ARENI: Kolinda je danas u Jakova gledala kao u Trumpa! Partneri kandidata važan faktor u utrci za predsjednika

Autor: Dnevno

Poznato je da veliku ulogu u imidžu predsjedničkih kandidata imaju i njihovi partneri. Čini se da su toga svjesni i troje favorita na izborima za predsjednika.

Sanja Milanović, Kim Ann i Jakov Kitarović često se pojavljuju u javnosti otkako je počela predkampanja. Neki više, neki manje, a sada kada je kampanja počela, čini se da partneri kandidata dobili svoje mjesto pod reflektorima. Kolinda Grabar Kitarović danas je održala skup u Splitu, a tamo se pojavio i Jakov. Dobio je ovacije cijele dvorane, a sudeći po fotografijama čini se da mu je Kolinda posvetila posebnu pažnju. Upućivala mu je poglede, pjevala mu i naslanjala glavu na njegovo rame, a spomenula ga je i u govoru kada je rekla da se ne ljuti kada mu govore ‘Jakove izdrži’ jer je svjesna da s njom nije lako živjeti. Škoro i Kim Ann djelovali su manje prisno, ali nisu propustili pobjednički dići ruke u zrak. Zoran Milanović i Sanja Milanović bili su nešto suzdržaniji, ali nisu propustili pokazati svima da se vole.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/ Facebook Zoran Milanović

Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Foto: Nikola Vilic / CROPIX

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.