Facebook

(FOTO) KUĆA POTPUNO UNIŠTENA! Pomognite ovoj mladoj obitelji da ponovo bude na okupu!

Autor: Maja Štefanac

Mlada peteročlana obitelj koja je u razornom potresu u Majskim Poljanama ostala bez krova nad glavom, na rubu je životne egzistencije, a svaka bi im novčana pomoć bila i više nego dobrodošla.

Podsjetimo, prije nekoliko dana razgovarali smo s Vedranom Dragovićem, volonterom koji od stare godine neumorno i nesebično pomaže unesrećenim ljudima na području Gline i okolnih sela, a gdje je upoznao Bornu Mjakića, 24-godišnjeg oca troje malodobne djece.

Na svojoj Facebook stranici Vedran moli sve ljude dobre volje ukoliko mogu da bilo kojim novčanim iznosom pomognu ovoj mladoj perspektivnoj obitelji obnoviti kuću kako bi opet svi bili na okupu. Njihova kuća dosita izgleda tužno i naravno, ima crvenu naljepnicu.

Facebook

 

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

“Ja vjerujem da ćemo svi skupa svojim malim doprinosom omogućiti da obitelj opet bude na okupu, Ako skupimo za 1m2,ucinili smo veliku stvar! Ja vas opet molim odvojite svoje malo, za njih će to biti puno!

U nastavku teksta nalazi se broj računa na koji možete uplatiti novac.




Facebook

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.